Temizlik İşçisi Çöpten Çıkan Türk Bayrağımızı, Kamyona Astı

Temizlik işçisi Cengiz Karabiber, çöp konteynerinden çıkan Türk bayrağını öperek alnına koyduktan sonra çöp kamyonuna astı.

26.01.2021-12:29 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-12:29)

Manisa'da Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan temizlik işçisi Cengiz Karabiber (44), Tekstilciler Sitesi içerisinde bulunan çöp konteynerinin içini boşalttı.

Konteyneri boşalttığı esnada içinde Türk bayrağı olduğunu gören Karabiber, konteynerden çıkardığı bayrağı temizledikten sonra öptü ve alnına koydu.

Cengiz Karabiber, akabinde Türk bayrağını çalıştığı çöp kamyonunun önüne astı. Karabiber'in bayrak saygısı ve sevgisini bir vatandaş cep telefonu kamerasına kaydetti. Sosyal medya üzerinden paylaşılan o anlar, oldukça beğeni topladı.

Evli ve bir çocuk sahibi Cengiz Karabiber, "Temizlik yaptığım sırada bayrağımızı gördüm. Kutsal simgemiz olan bayrağımızı silkeledikten sonra görev yaptığım kamyonumun önüne astım. Milletimizden duyarlı olmasını istiyorum. Sonuçta bayrağımız rengini şehitlerimizin kanından almış. Bu bayrak için Çanakkale'de, Sakarya'da ve Dumlupınar'da şehitler verdik. Şehitlerimizi hiçe sayarak, bu bayrağı atanlarda inşallah bizi duyar ve duyarlı olur." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal