Temizliğe Gelen Kadına Çocuğunun Önünde Tecavüz Etti

İstanbul Gaziosmanpaşa'da meydana gelen olayda, Mert Al, temizlik için eve çağırdığı A.T.G.'ye 2 yaşındaki çocuğunun önünde tecavüz etti.

07.07.2020-14:56 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-14:40) Temizliğe Gelen Kadına Çocuğunun Önünde Tecavüz Etti

Olay, 16 Şubat günü İstanbul'un Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Evli ve iki çocuk babası olan Mert Al (28), Facebook üzerinden Esenler çevresinde ev temizliği için iş arayan A.T.G. ile iletişime geçti. Kadını evine temizlik için çağıran Al, A.T.G. ile 150 liraya anlaştı. 

Temizlik işçisi A.T.G., bakacak kimsesi olmadığı için 2 yaşındaki çocuğunu da yanında getirdi. Al, eve gelen kadına eşinden yeni ayrıldığını ve 5 yaşında bir oğlu olduğunu söyledi. A.T.G. ise eve geldikten hemen sonra temizliğe başladı. Al, temizlik yaptığı sırada kadının arkasından yaklaşarak, ağzını kapadı ve odaya geçmesini söyledi. Kadın, Al'dan kurtulmak istese de bunu başaramadı. Kadının 2 yaşındaki oğlu ise bu sırada ağlamaya başladı.

"BENİ DE OĞLUMU DA ÖLDÜR"

Bunun üzerine Al, cebinden çıkarttığı bıçağı küçük çocuğa doğrulttu ve kadını zorla odasına götürdü. Küçük çocuk ağlamaya devam ederken, kadın, "Beni de oğlumu da öldür." diyerek bağırmaya başladı. Al, kadına tecavüz ederken, A.T.G., tüm çabalarına rağmen kurtulamadı. Al, kadının bir süre evden çıkmasına da izin vermedi. Daha sonra saldırgan, kadını, "Kimseye bir şey söylemeyeceksin. Şikayetçi olmayacaksın. Öldürürüm yoksa sizi." diyerek tehdit etti. Evden çıkmak ve kurtulmak isteyen A.T.G., ise kimseye söylemeyeceğine söz vererek evden çıktı. 

"EĞER ZORLA OLSA YÜZÜMDE YALAMALAR OLURDU"

Evden çıkan kadın, ayakkabılarını ve oğlunun giysilerini sokak ortasında giydirdi. Ağlamaya başlayan kadın, sokak başında bulunan bir dükkana sığındı Polisi arayan kadın, yaşadıklarını anlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Mert Al'ı gözaltına aldı.

Al, A.T.G.'nin rızası olduğunu iddia ederken ifadesinde, "Eğer zorla bir şey olsa benim de yüzümde yaralamalar olurdu." dedi. 

Tutuklanarak cezaevine götürülen Al hakkında 30 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşması bugün yapılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal