Temel Karamollaoğlu'ndan Yeni 'Madımak' Açıklaması

Sivas’ta Madımak Oteli’nde insanların pencereleri açmadığı için öldüğünü ileri süren Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, "Bunu yapanlar arasında kasıtlı olanlar mutlaka vardır" diye konuştu.

04.06.2018-11:01 - (Son Güncelleme: 04.06.2018-11:07)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrardan cumhurbaşkanı seçilmemesi için oluşturulan ‘yıkım ittifakın’ bulunan Saadet Partisi, 24 Haziran günü gerçekleştirilecek genel seçimler için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu , Habertürk'te Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına canlı yayın konuğu oldu.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Lideri, Madımak katliamına ilişkin daha önce yaptığı açıklamalarından kaynaklı büyük tepki çekmişti. Bu sefer konuk olduğu programda 'Madımak' açıklamalarından geri adım attı.

"PENCERELERİ AÇMADIKLARI İÇİN..."

Geçtiğimiz ay "Sivas'ta yaşananlar katliam değildi, kasıt olsa katliam olurdu. İnsanlar pencereleri açmadıkları için ölmüş" açıklamasını yaparak tepkilerin hedefi olan SP lideri Temel Karamollaoğlu, yıkım ittifakın bozulmaması için bu açıklamalarını düzeltti.

"KASIT YOK MUDUR, MUTLAKA VARDIR"

Saadet Partisi Lideri ve cumhurbaşkanı adayı Karamollaoğlu, "Sivas hadiselerinin beni üzdüğü kadar hiçbir hadise beni üzmemiştir. O hadise korkunç bir hadise. Bunun korkunç olduğunu söylememek mümkün değil. Bunu yapanlar arasında kasıtlı olanlar yok mudur mutlaka vardır. Bugüne kadar çok talebimiz oldu. Bunlar araştırılmalı. Altında yatan bir plan var mı bunlar çıkarılmalı. Bana görev verilirse, ahdediyorum ki Madımak 'ın arkasında ne varsa çıkarmaya hazırım" şeklinde konuştu.

SP lideri Temel Karamollaoğlu, yaşananların katliam olarak tanımlanması için "kasıt" olması gerektiğini, Madımak'ta herhangi kasıtın olmadığını ileri sürmüştü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal