Temel Karamollaoğlu İttifak Açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP, İYİ Parti ve Demokrat Parti ile yaptıkları ittifakla alakalı açıklamalarda bulundu.

04.05.2018-12:52 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-12:45) Temel Karamollaoğlu İttifak Açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Demokrat Parti ile yaptıkları ittifakla iligili açıklamalarda bulundu. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "Bu bir seçim işbirliğidir. Bir bakıma anayasanın partileri zorlaması neticesinde böyle bir yola gidilecektir." İfadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara Merkez Seçim Kurulu Başkanlığı binasına gelerek kayıtlı olduğu Çankaya 3. İlçe Seçim Kurulu'nda cumhurbaşkanı adaylığı amacıyla imza verdi.

Cumhurbaşkanı aday gösterme formunda, "cumhurbaşkanı adayım" kısmına kendi adını yazan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ilgili formun bir nüshasını da yakınında bulunan basın mensuplarına gösterdi.

İmza işleminin hemen akabinde basın mensuplarına açıklamalar yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Hayırlı olsun. Bir görevi yerine getirdik. Bu ilk adım. İnşallah imzalar süratle toparlanır. Arkasından tam olarak çalışmalar başlayacak." Dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Demokrat Parti ile yapacakları ittifakla ilgili sorulan bir soru üzerine de şunları kaydetti:

"İttifak konusu da zaten bu sıralarda gerçekleşecek. Bu bir seçim işbirliğidir. Bir bakıma anayasanın partileri zorlaması neticesinde böyle bir yola gidilecektir. Bu da aslında memlekette huzur ve barışın bir arada olmanın ilk adımıdır diye düşünüyorum. Hayırlı olsun." Şeklinde cevapladı.

100 bin imzanın bugün tamamlanabilecek mi? Sorusu üzerine de Temel Karamollaoğlu, "Cumaya biterse memnun oluruz. 100 bin imza toplandıktan sonrası ekstra olarak gelir." Şeklinde açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal