Temel Karamollaoğlu ile Abdullah Gül Törene Beraber Giriş Yaptı

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile Türkiye Cumhuriyeti’nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Erbakan Ödülleri törenine beraber giriş yaptı.

24.04.2018-21:13 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-22:53) Temel Karamollaoğlu ile Abdullah Gül Törene Beraber Giriş Yaptı

İstanbul Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde (MKM)  düzenlenen ‘Erbakan Ödülleri' törenine Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tören alanına birlikte teşrif etti.

Ödül töreni öncesi sahneye çıkarak selamlama konuşması yapan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, "Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi sadece ekonomik göstergeler ve gökdelenlerle ölçülemez. Gerçek anlamda gelişmişliğin en önemli parametresi bilim kültür ve sanata verilen önemdir. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en önemli mirasımız kültürdür, sanattır, mimaridir. Bu ödül töreni kültür, edebiyat ve bilimi teşvik etmek için yapılmaktadır’’ ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Erbakan Ödülleri, Milli Görüş Hareketi Lideri, 54. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve Saadet Partisi eski Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın, insanlığın refah, sulh ve kardeşliğine yaptığı katkıları anmak ve yaşatmak gayesi ile bu yıl 2. kez gerçekleştiriliyor. ’Erbakan Ödülleri’ bilim, düşünce, edebiyat, medya, sanat, spor ve onur özel ödülü alanlarında sahipleri ile buluşuyor.

Ödül vermek için sahneye çıkan 11. CumhurbaşkanıAbdullah Gül, "Onun hatırası zaten yaşıyor, yetiştirdiği fertlerde attığı tohumlar eserlerinde yaşıyor. Onun adına ödül vermek takdir edilecek hareket. Mekanı cennet olsun, hepimizde büyük hakkı var. Türkiye’ye büyük hizmetleri oldu, İslam dünyasına hizmetleri oldu. Bu zamanla daha da anlaşılacak. Kendisi adına verine bu ödülü takdim etmekten büyük bir mutluluk duydum’’ şeklinde konuştu.

Öte yandan, yan yana oturan Abdullah Gül ve Temel Karamollaoğlu’nun tören bitene kadar birbirleriyle konuştukları dikkatlerden kaçmadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal