Temel Karamollaoğlu: Hükümeti S-400 Konusunda Kutluyoruz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı açıklamada, "S-400'lerin alınmasını başından beri destekliyoruz. 'Dönülmemesi gerekir' dedik, hükümeti de bu noktada kutluyoruz, tebrik ediyoruz." dedi.

17.07.2019-23:27 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-23:22) Temel Karamollaoğlu: Hükümeti S-400 Konusunda Kutluyoruz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye'nin S-400 hava savunma sistemlerini alması ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

HÜKÜMETİ BU KONUDA KUTLUYORUZ   

Karamollaoğlu, S-400'lerin alınması konusunda hükümetin yanında olduklarını ifade ederek, "Dönülmemesi gerekir' dedik hükümeti de bu noktada kutluyoruz, tebrik ediyoruz. Geri dönmediler, kararlılık gösterdiler. Ama şunu da ifade ettik; S-400, S-400'den ibaret değildir. S-400 dediğiniz zaman onun altyapısını da oluşturmak mecburiyetindesiniz. Bu bir bütündür. Niye biz kendimiz T-400'ü yapmıyoruz. Bizim bugüne kadar T-200, T-300'ü yapmamız gerekirdi. 'T' nedir? 'T' Türkiye. Başkasına muhtaç hale düşerseniz bizi bin bir türlü provokasyonla tehdit ederler." diye konuştu.  

ABDULLAH GÜL VE ALİ BABACAN KONUSU  

Karamollaoğlu, bir gazetecinin CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in, "Sayın Gül ve Babacan orada burada dolaşmasınlar, hep birlikte gelsinler Saadet Partisi'nin çatısı altında düzgünce siyaset yapsınlar" sözlerini hatırlatması üzerine ise, "Yarın Türkiye'de bir değişiklik bekleniyorsa bunun ancak Saadet Partimizin etrafında bir kenetlenmeyle sağlanacağına inanıyoruz. Tabii bunları yaparken biraz önce de belirttiğim gibi her noktada aynı düşüncede olmayabiliriz. Ama bir araya gelir meseleleri müzakere ederiz, buna her zaman açığız." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal