Temel Karamollaoğllu'nun Seçim Vaadi Güldürdü

Saadet Partisi lider ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerde kazandıkları takdirde hastanelerin adlarını "şifahane" yapacağını duyurdu

07.06.2018-23:02 - (Son Güncelleme: 07.06.2018-23:06)

TEMEL KARAMOLLAOĞLU'NUN ŞİFAHANE VAADİ

Millet İttifakı'nda yer alan Saadet Partisi, seçim çalışmasına Adana'da devam etti. Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu bugün Adana’da halka hitap etti.

SP lideri Temel Karamollaoğlu, partisinin Adana'da Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçkeleştirdiği mitingde partililerle buluştu.

"HASTANELERİ ŞİFAHANE YAPACAĞIZ"

Boynunda Adana'nın iki takımı Adanaspor ve Adana Demirspor atkısıyla halka seslenen SP Genel Başkanı Karamollaoğlu, "Köprüler yapıldı, hastaneler inşa edildi. Hastalıktan bile rant umanlar çıktı ortaya. Bu hastanelere şimdi milyarlar ödeniyor. İktidarımızda inşallah hastane lafı ortadan kalkacak, 'şifahane' diyeceğiz. Hastaneler hastaların gelip şifa bulduğu yerler olacak. Bu mantalite bile önemli, olmadan olmaz" diye konuştu.

SEÇİM VAATLERİ

Temel Karamollaoğlu’nun bu seçim vaadi sosyal medyada alay konusu oldu. Diğer yandan şehir hastanelerinin sayısını arttıracağını seçim vaadi olarak sunan AK Parti, diğer yandan hastahanenin adını şifahane yapacağını açıklatan Saadet Partisi.

Temel Karamollaoğlu, ortaya somut bir seçim vaadi koyamadığı için seçim beyannamelerinin açıklandığı dönemde yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Seçim kampanyalarına hız verildiği son süreçte, yine vaat sorunu yaşayan Saadet Partisi lideri, verdiği seçim vaadi ile sosyal medyada alay konusu olmaktan kurtulamadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal