TEM'de Zincirleme Kaza: 2'si Ağır 4 Yaralı

TEM Otoyolu Ispartakule mevkiinde 4 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

30.04.2019-18:44 - (Son Güncelleme: 30.04.2019-18:37)

TEM Otoyolu Ispartakule mevkiinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. 

KAZAYA 4 ARAÇ KARIŞTI

Olay, saat 16.00 sıralarında TEM Otoyolu İspartakule mevkii Edirne istikametinde gerçekleşti. İddiaya göre, emniyet şeridinde hızla ilerleyen lüks otomobil, arıza yaptığı için aynı şeritte duran kamyona arkadan çarptı. Bu esnada aracındaki arızayı onarmaya çalışan sürücü, kamyonun altında sıkıştı. Kamyona çarpan lüks otomobil, sol şeride savrularak başka bir otomobil ile minibüse çarptı.

2'Sİ AĞIR 4 YARALI

4 aracın karıştığı zincirleme kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Ekipler yaralılara müdahalede bulunurken, polis trafik akışını tek şeritten kontrollü olarak sağlamaya çalıştı. TEM Edirne istikametinde trafik kilitlendi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla sıkıştığı yerden çıkarılan yaralı kamyon sürücüsü de hastaneye sevk edildi. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu bilgisine ulaşıldı. Kaza yapan araçlar çekicilerle olay yerinden kaldırıldı. Araçların kaldırılması ve ekiplerin incelemelerinin ardından yolun açılmasıyla trafik normal akışına döndü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal