Televizyonun Altında Kalan Çocuk Feci Şekilde Can Verdi

Adana'da Suriyeli bir ailenin 2 yaşındaki çocuğu televizyon masasının çekmecesi ile oynamaya başladı. Masanın devrilmesi sonucunda küçük çocuk televizyonun altında kanlar içinde yerde kaldı. Çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

15.05.2019-10:37 - (Son Güncelleme: 15.05.2019-10:31)

Adana'da televizyon masasının çekmecesini çeken 2 yaşındaki çocuk televizyonun üstüne düşmesi neticesinde yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Yenibey Mahallesinde oldu. 6 sene önce Suriye'deki iç savaştan kaçan Fatma Hamide (25) kocası Vail Idılbi (39) ile Halep'ten Adana'ya geldi. Bir kız bir erkek çocuğu olan çiftin Adana'da 2017 senesinde Muhammed Idılbi adını verdikleri bir erkek çocukları daha düşnyaya geldi. Yenibey Mahallesinde tek odalı 2 metrekarelik bir evde kalan ailenin çocukları Muhammed Idılbi, televizyon masasının çekmecesiyle oynamaya başladı. Bu esnada masanın üstündeki televizyon çocuğun üstüne düştü. Televizyonun altında kanlar içindeki çocuğunu fark eden annesi feryat etti. Hemen eve koşan komşuları ambulansa haber verdi. Olay yerine giden ambulans ile özel bir hastaneye sevk edilen 2 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Muhammed Idılbi'nin cansız bedeni ailesi tarafından Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verildi. Anne ve baba çocuklarını kaybettikleri evi terk ederek akrabalarına gitti.

Çocuğun kuzeni Muhanned Idılbi çocuğun çekmece ile oynarken televizyonun düşmesi neticesinde öldüğünü söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal