Telefonda Koronavirüslü Çıktığını Söyleyince Otobüsü Karıştırdı

Ankara’da sağlık çalışanı bir kadın otobüste telefonda konuşurken koronavirüs testinin pozitif çıktığını söyleyince tüm otobüste ortalık karıştı.

07.11.2020-13:27 - (Son Güncelleme: 07.11.2020-13:25) Telefonda Koronavirüslü Çıktığını Söyleyince Otobüsü Karıştırdı

Ankara’da Sincan hattındaki bir belediye otobüsünde tartışma çıktı. Otobüste oturan kadın, telefonda konuştuğu kişiye koronavirüs testinin pozitif çıktığını söyleyince panik havası ortaya çıktı. Yolcular kadına tepki göstererek otobüsten inmesini söyledi ancak sağlık çalışanı olan kadın, bunu reddedince büyük bir tartışma yaşandı.

“RAHATSIZ OLAN İNSİN”

Yolcuların tartışmayı cep telefonuna kaydetmesiyle sosyal medyada yayılan tartışmada kadın, test sonucu yeni öğrendiğini ve yanındaki koltuğun boş olduğunu söyledi. Rahatsız olanların inmesini ifade eden kadın, "Ben zaten sağlıkçıyım, hastanedeyim akşama kadar, insanlarla uğraşıyorum, 'yanıma oturmayın' diyorum insanlara" dedi.

POLİS ÇAĞIRMAK İSTEDİLER

Bir yolcu ise "Siz ineceksiniz, burada 30 kişi var, biz neden iniyoruz? 'Yanıma oturmayın' diye bir şey mi var, arkanda insan oturuyor" diyerek tepki gösterdi. Yolculardan bazıları ise polis çağrılmasını istedi. Bu sırada şoför araya girerek, kadın ve yolcuları yatıştırdıktan sonra yola devam etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal