Tekstil Kent'te Personel Alımı Başladı

Ağrı’da valilik bünyesinde başlatılan proje kapsamında kurulan Tekstil Kent'te uluslararası dev spor giyim markası, fabrika inşaatında sona gelinmesi ile birlikte personel alımına başlıyor.

10.07.2019-22:03 - (Son Güncelleme: 10.07.2019-21:59)

Ağrı'da Tekstil Kent'te temelleri atılan ve yapımında sona gelinen fabrika inşaatı ile birlikte dünyaca ünlü spor giyim markası, mülakatla personel alımı yapacak. İlk etapta 150 kişinin alınacağı fabrikada iki yıl içerisinde 5 bin kişilik istihdam sağlanacak.

YURT DIŞINA İHRACAT YAPACAK

Kentteki önemli sorunlardan olan işsizliğin çözümü konusunda önemli bir proje olan Tekstil Kent Projesi bünyesindeki çalışmaların tamamlanmasıyla Ağrı'dan yurt dışına ihracat da yapılacak.

BEŞ BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLCEK

Dünyaca ünlü spor giyim markası için üretim yapacak olan fabrikanın yapımında sona gelindiğini söyleyen Vali Elban, firmanın önümüzdeki günlerde personel almaya başlayacağını ifade etti. Elban, “Ağustos sonu itibari ile spor firmasına binasını teslim edeceğimizi söylemiştik. Dolayısı ile firma bunun için personeli yetiştirmek için hazırlıklara başladı. Tüm hazırlıkları bitirdi. Bu günlerde ilk parti, ilk kısım personel alımına başlıyor. İlk partide 90+60 toplam 150 kişi ile başlayacak. İki yıl içerisinde peyderpey alacağı kişilerle birlikte sayı 5 bine ulaşacak” ifadelerini kullandı.

 Son Dakika Gündem HAberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal