Tekirdağ'da Kan Dolduran Kadın Cinayeti: İmam Nikahlı Eşini İşte Böyle Öldürdü!

Tekirdağ'da eski sevgilisi Hatice Turan'ı ve Turan'ın henüz 6 yaşında olan kızını gözünü kırpmadan öldüren zanlı Murat K., ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

13.07.2020-13:16 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-15:30) Tekirdağ'da Kan Dolduran Kadın Cinayeti: İmam Nikahlı Eşini İşte Böyle Öldürdü!

Türkiye'nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerine Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir yenisi daha eklendi. Eskiden dini nikahla birlikte yaşadığı eşini, 6 yaşındaki kızıyla birlikte vurarak öldüren gözü dönmüş zanlı Murat K., dayanamayıp kendini vurdu.

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, intihar girişiminde bulunan cinayet zanlısını ağır yaralı olarak Tekirdağ Devlet Hastanesine götürdü.

KORKUNÇ CİNAYETİN PERDE ARKASI

Olay yeri incelemeden sonra elimize geçen bilgiye göre, Karacakılavuz Mahallesi'nde yaşayan Hatice Turan (37) ile daha evvel beraber yaşadığı Murat K. (37) arasında şu an için anlaşılamayan bir nedenden dolayı anlaşmazlık meydana geldi. 

Söz konusu anlaşmazlık sonrasında evin önünde önce Turan'ı kurluna dizen ardından da  Turan'ın  6 yaşındaki kızı Esila Turan'ı tabancayla öldüren katil zanlı ağır yaralı olarak Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Durumun ihbarıyla jandarma ekipleri, Hatice ve Esila Turan'ın cansız bedenleri ile karşılaştı. İncelemelrin ardından otopsi için Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna sevk edilen anne ve küçük kızının cesedi yürekleri dağladı.

Hatice Turan ve Murat K'nin daha önce dini nikahla birlikte yaşadığı, kısa süre önce tartıştıkları için ayrıldıkları öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal