Tekirdağ'da Eş Zamanlı Akaryakıt Kaçakçılığı Operasyonu!

Tekirdağ ve İstanbul’da düzenlenen akaryakıt kaçakçılığı operasyonunda 1 milyon 552 bin 915 litre biyodizel akaryakıt ele geçirildi.

31.10.2019-09:27 - (Son Güncelleme: 31.10.2019-09:47)

Tekirdağ ve İstanbul’da düzenlenen akaryakıt kaçakçılığı operasyonunda 1 milyon 552 bin915 litre biyodizel akaryakıt ele geçirildi.

Tekirdağ ve İstanbul'da yapılan operasyonlar, Türkiye'nin en büyük kaçak akaryakıt operasyonu olarak kayda geçti. Operasyonlarda piyasa değeri yaklaşık 10 milyon avro olan, 1 milyon 525 bin 915 litre biyodizel akaryakıt yakalandı.

Emniyet kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünün yürüttüğü soruşturma kapsamında, Arnavutköy, Başakşehir, Küçükçekmece ve Silivri ilçelerinde kayıt dışı toplanan bitkisel atık yağların işlenerek biyodizel yakıt haline getirildiği tespit edildi.

Kontrolsüz üretilen yakıtların araçların hasar görmesine sebep olması, ayrıca devletin vergi kaybına uğratıldığının anlaşılması üzerine, şüpheliler 4 ay teknik ve fiziki takibe alındı. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal