Tecavüze Evlilik Kılıfı! 'Ne Halin Varsa Gör' Deyip Terk Etti

Ankara'da Elvan Y. isimli kadın, sevgilisi Hakan Y. ile erkek arkadaşının tecavüzüne uğradı. Hakan Y., kendisini evliliğe ikna ettikten sonra "Evlilik formaliteydi, ne halin varsa gör" diyerek ortadan kayboldu.

16.10.2020-10:13 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-14:39) Tecavüze Evlilik Kılıfı! 'Ne Halin Varsa Gör' Deyip Terk Etti

2 Temmuz 2017'de Ankara'da meydana gelen olayda, Halime Elvan Y., 2014 yılında Konya'da yaşayan Hakan Y. ile tanıştı. Aralarında duygusal ilişki başlayan çift, telefon üzerinden iletişim kurmaya devam ederken, genç kadın Ankara'ya taşındı. Hakan Y., bir akşam Halime Elvan Y.'yi arayarak kalacak yeri olmadığını, arkadaşıyla birlikte evine geleceklerini söyledi. Erkek arkadaşının birliktelik teklifini reddetmesinin ardından iki arkadaş Elvan Y.'ye istismarda bulundu.

EVLENMEYE İKNA ETTİ

Olayın ardından yaklaşık 5.5 ay psikolojik tedavi gören genç kadın, 2018 yılında iki şüpheli hakkında suç duyurusunda bulundu. Hakan Y. ve ailesi suç duyurusu sonrasında Elvan Y.'yi evliliğe ikna etti.

"APAR TOPAR ADLİYEYE GÖTÜRÜLDÜM"

Genç kadın, şikayetten 3 hafta sonra Hakan Y.'nin ailesinin kendisine ulaştığını belirterek "Askeriyeden izin alıp gelmiş, bizi evlendirdiler. Nikah günü apar topar adliyeye götürüldüm ve vazgeçme dilekçesi verdirdiler. Sonra bana 'sen ev tut masraflar için gerekli harcamaları yap, biz düğün zamanı sana veririz' dediler." dedi.

"EVLİLİK FORMALİTEYDİ, NE HALİN VARSA GÖR"

Evi tuttuğunu ancak Hakan Y.'nin 'Askerde olduğum için eve gelemem' dediğini aktaran Elvan Y., "bir ay eve hiç gelmedi. Meğer vazgeçme dilekçesinin sonucunu bekliyorlarmış. Bir ay sonra ise ortadan kayboldu. Ailesine ulaştığımda 'evlilik formaliteydi, dava düştü, ne halin varsa gör' dediler." ifadelerini kullandı. Genç kadını istismar eden Hakan Y. ve Okan D ise hakkındaki iddiaları reddetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal