TBMM'den Sosyal Medya Temsilcilerine Çağrı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Türkiye'de temsilcilik bürosu açan dijital mecra mensuplarının gelecek hafta Meclis'te ağırlanacağını bildirdi.

19.01.2021-16:11 - (Son Güncelleme: 19.01.2021-16:11) TBMM'den Sosyal Medya Temsilcilerine Çağrı

Ülkemizde temsilcilik açacak sosyal medya platformlarının her geçen gün sayısı artıyor. Platformlarına yetkili atayacağını bildirmeyenlere de reklam yasağı getirilecek.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)  Dijital Mecralar Komisyonu da meseleyi masaya yatırdı. Türkiye'nin ilerleyeceği yol değerlendirdi. Facebook ile Instagram'ın temsilcilik açma kararı masaya yatırıldı.

Gelecek hafta bakanlar ile temsilcilik açan firmaların mensupları Meclis (TBMM) Dijital Mecralar Komisyonu'nda konuşacak.

Toplantılara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da katılım sağlayacak.

Toplantıda WhatsApp’ın gizlilik prosedürleri ile ilgili güncelleme kararı ile gelecek dönemde alınacak önlemler değerlendirilecek.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman konuyla ilişkin TRT Haber'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Hem Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız, Adalet Bakanımız ve İçişleri Bakanımızı komisyonumuza çağıracağız. Bununla beraber yine Türkiye'de temsilcilik açan dijital mecraları TBMM'ye çağıracağız. Facebook başta olmak üzere, Instagram, LinkEdin, TikTok ve diğer sosyal mecraların temsilcilerini burada dinleyeceğiz." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal