TBMM'de Yumruk Yumruğa Kavga!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde dün CHP'li Özgür Özel ile MHP'li Olcay Kılavuz, çarşı ve mahalle bekçileri düzenlemesine ilişkin kanun teklifi görüşmeleri sırasında gerginlik yaşandı. İkili arasındaki tartışma yumruklaşmaya varırken, oturuma ara verildi.

10.06.2020-09:16 - (Son Güncelleme: 10.06.2020-09:06) TBMM'de Yumruk Yumruğa Kavga!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda çarşı ve mahalle bekçileri düzenlemesine ilişkin kanun teklifi görüşmeleri devam ediyor. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, kanun teklifinin temel kanun teklifi olarak görüşüldüğünü belirtti ve kendilerine söz hakkı verilmediğini söyledi. Özel'in bu sözlerinden sonra MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, CHP'li isme tepki gösterdi. Bu gelişmeyle birlikte CHP milletvekilleri sıralara vurmaya başladı. TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş oturuma ara verdi.

Özel, daha sonra komisyon sıralarına giderek komisyon üyelerine tepki gösterdi. MHP milletvekilleri ise Özel'e tepki gösterdi. Yumruklaşmaya varan gerilim sırasında her iki partiden bazı milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü. Kavganın yatışmasının ardından CHP milletvekilleri kendi aralarında toplantı yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal