TBMM'de Yumruk Yumruğa Kavga !

Son dakika aktarılan bilgilere göre; TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP'li milletvekilleri arasında yumruk yumruğa kavga çıktı.

04.03.2020-17:33 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-18:05)

Son dakika aktarılan bilgilere göre; TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP'li milletvekilleri arasında yumruk yumruğa kavga çıktı.

TBMM Genel Kurulu, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilginç başkanlığında bir araya geldi. Genel Kurulu'da CHP'nin İdlib'de Türk askerlerinin güvenliğiyle ilgili grup önerisi konuşulurken, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, kürsüye çıktı.

Özkoç'un, Genel Kurul'daki konuşması AK Parti milletvekillerinin tepkisine sebep oldu. Genel Kurul öncesinde gerçekleştirdiği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadeleri sebebiyle de tepki alan Özkoç'un üzerine bir grup milletvekili yürüyünce tansiyon arttı.

CHP milletvekillerinin de tartışmaya katılmasıyla beraber tartışma büyüdü ve kargaşa yaşandı. Arbede yumruklu ve tekmeli kavgaya dönüştü. Bazı milletvekilleri arbede esnasında yere düştü, sandalyeler devrildi. Yaşananlar sebebiyle genel kurula ara verilirken, gerginlik sürüyor.

ENGİN ÖZKOÇ'A RESEN SORUŞTURMA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'la ilgili "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan resen soruşturma başlattı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımıza karşı hakaretler sarf eden CHP'nin Grup Başkanvekili eğer akli melekelerini yitirmemiş ise açık bir ihanet içerisindedir. Hukuk önünde hesabı sorulacaktır." dedi
Kurtulmuş, sosyal medya (twitter) hesabından CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un sözleriyle ilgili şu paylaşımı yaptı:

"Ülkemizin tam manasıyla varoluş mücadelesi verdiği bu günlerde seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımıza karşı hakaretler sarf eden CHP'nin Grup Başkanvekili eğer akli melekelerini yitirmemiş ise açık bir ihanet içerisindedir. Hukuk önünde hesabı sorulacaktır."


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal