TBMM'de Yeni Yasama Yılı Başlıyor

8 Temmuz günü tatil edilen ve 2,5 ay tatil gerçekleştiren TBMM'de, yeni yasama açılış töreni saat 14.00'te, TBMM Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayacak.

01.10.2019-14:28 - (Son Güncelleme: 01.10.2019-15:08)

8 Temmuz'da tatile giren ve 2,5 ay tatil gerçekleştiren TBMM'de, yeni yasama açılış töreni saat 14.00'te, TBMM Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayacak.

Özel gündemle bir araya gelecek olan Meclis Genel Kurulu, saat 15.00'te açılacak. 27'inci dönem 3'üncü yasama yılı açılış toplantısında TBMM Başkanı Mustafa Şentop, birleşimi yapacak ve sunum konuşmasında söz sahibi olacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN, GENEL KURUL'A HİTABI 

Sunumun bitiminden sonra  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Kurul'a hitap edecek. TBMM Tören Salonu'nda Mustafa Şentop'un ev sahipliğinde, saat 19.00'da da açılış nedeniyle resepsiyon gerçekleştirilecek. Yarın yapılması planlanan tören nedeniyle, protokole dahil kişilere davetiye gönderildi. Ayrıca bu süreç içinde TBMM'ye ziyaretçi alımı olmayacak.

Bunun yanı sıra her yıl olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Genel Kurul Salonu'na giriş yaptığında AK Parti ve MHP haricindeki vekillerinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saygı amacıyla ayağa kalkıp kalkmayacağı ülke gündeminde bir soru işareti olarak yer ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal