TBMM Başkanı Şentop Yarın Azerbaycan'a Gidecek

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve beraberindeki parlamento heyeti, İlham Aliyev'in davetlisi olarak yarın Azerbaycan'a resmi ziyaret gerçekleştirecek.

17.10.2020-16:39 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-16:28) TBMM Başkanı Şentop Yarın Azerbaycan'a Gidecek

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in davetlisi olarak 18-20 Ekim tarihleri arasında Azerbaycan'a resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Şentop, Azerbaycan'ın Bağımsızlık Günü olan 18 Ekim'de temaslarına başlayacak, 19 Ekim'de ise Cumhurbaşkanı Aliyev tarafından kabul edilecek. Şentop, aynı gün mevkidaşı dahil olmak üzere çok sayıda resmi temasta bulunacak. 20 Ekim'de ise Azerbaycan Milli Meclisi'ne hitap edecek. 

Mustafa Şentop'a gerçekleştireceği ziyarette AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu,  AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ eşlik edecek.

Diğer yandan Şentop, Ermenistan'ın Azerbaycan'da sivillere yönelik yaptığı saldırılara karşı Azerbaycan ile dayanışma amacıyla Twitter hesabına Azerbaycan bayrağı ekledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal