TBMM Başkanı Şentop ve İçişleri Bakanı Soylu Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığını Ziyaret Etti

TBMM Başkanı Şentop ve İçişleri Bakanı Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti

15.07.2019-12:28 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-12:29) TBMM Başkanı Şentop ve İçişleri Bakanı Soylu Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığını Ziyaret Etti

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karşıyaka Mezarlığı 15 Temmuz Şehitliği'nde anma programına katıldı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri doğrultusunda Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na geldi.

Şehitlerin fotoğraflarının yer aldığı alana karanfil bırakan Şentop ve Soylu, ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Başkanlığı Müzesi'ne geçti.

'MİLLETİMİZ SİZİNLE GURUR DUYMAKTADIR''  

TBMM Başkanı Şentop, imzaladığı anı defterine şunları yazdı:

"Aziz milletimizin şerefli evlatları, 15 Temmuz gecesi istiklalimize, irademize ve vatanımıza kasteden hainlerin karanlık tertibine karşı canlarınızı siper ettiniz ve şehadete yükseldiniz. Milletimiz uğradığımız ihaneti ve faillerini unutmadığı gibi siz kahramanlarını da gönlünün en müstesna mevkisinde tutmakta ve bağrından sizleri çıkardığı için gurur duymaktadır.

Size vatan müdafaasını vazife bilmeyi öğreten şuuru, ahlakı ve imanı tazimle selamlıyoruz. Sizler artık Allah'ın rahmetine ve Peygamberin şefaatine emanetsiniz. Milletimiz, hatıranıza ve uğruna canınızı adadığınız mukaddesata merbuttur, sadıktır ve böyle kalmaya da kararlıdır. Ruhunuz şad, şehadetiniz makbul olsun."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal