TBMM Başkanı Şentop Irak'a Gidecek

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, yarın yanındaki heyet ile beraber 'Irak'a Komşu Ülkeler Parlamento Başkanları Bağdat Zirvesi'nde konuşmak için Irak'a gidecek.

19.04.2019-13:26 - (Son Güncelleme: 19.04.2019-13:21) TBMM Başkanı Şentop Irak'a Gidecek

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, yarın yanındaki heyet ile beraber  'Irak'a Komşu Ülkeler Parlamento Başkanları Bağdat Zirvesi'nde bulunmak amacı ile Irak'a gidecek.

Bağdat'taki Hükümet Sarayı'nda gerçekleştirilecek zirveye, Irak'a komşu ülkelerin parlamento başkanları ve milletvekilleri de katılım gösterecek. Parlamento başkanları aile fotoğrafı çekimi ile başlayacak zirvenin açılış konuşmasını Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Mohammed Al-Halboosi gerçekleştirecek.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP'TA KONUŞACAK

Zirvede Irak'ta güvenliğin sağlanması, terörle mücadele, Irak'ın bütünlüğü, bölge ülkeleri ile işbirliği, ekonomik ve siyasi ilişkilerin ilerletilmesi gibi konular masaya yatırılacak. Zirvede TBMM Başkanı Mustafa Şentop da açıklamalarda bulunacak.

Irak'ta gerçekleşecek zirve, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Mohammed Al-Halboosi'nin konuk parlamento başkanları onuruna verileceği öğle yemeği ve sonuç bildirgesinin açıklanmasıyla sona erecek.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal