TBB Başkanı Metin Feyzioğlu: Kavga Etmemizi İstiyorlar, Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yapılan Yeni Adli Yıl Açılış Töreni'ne katıldığı için eleştiri toplayan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, "Türkiye'nin normalleşmesi döneminde Cumhurbaşkanı da, biz de bir adım attık" dedi.

04.09.2019-15:38 - (Son Güncelleme: 04.09.2019-15:35) TBB Başkanı Metin Feyzioğlu: Kavga Etmemizi İstiyorlar, Etmeyeceğiz

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, 51 baronun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yapılan Yeni Adli Yıl Açılış Töreni'ne katılmasından sebeple kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e açıklamalar yapan Feyzioğlu, "Türkiye'nin normalleşmesi döneminde Cumhurbaşkanı da, biz de bir adım attık. Türkiye'yi hep beraber normalleştirmek ve artık bu problemleri aşıp önümüze bakmak zorundayız" açıklamasını yaptı.

Feyzioğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Ortam şu; Cumhurbaşkanı, Adalet Bakanı ‘Sizin problemlerinizden bana ne' demiyor. Gidip konuşabiliyorsunuz. 81 il valisi telefonu kaldırıp sorunu anlattığınızda, çözümünü bulmaya sizinle beraber çaba harcıyor. Yargıtay başkanının kapısı açık. Böyle bir diyalog ortamı kurduk. Kavgasız, gürültüsüz iş yapmaya odaklanmışız. Kavga etmemizi istiyorlar. Etmeyeceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal