Tazminat Ödemeye Doymayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mal Varlığı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yine tazminat ödemeye mahkum edildi. Bunun ardından Kılıçdaroğlu'nun bu paraları nasıl ödeyeceği merak konusu oldu. İşte Kılıçdaroğlu'nun mal varlığı...

29.11.2018-16:07 - (Son Güncelleme: 29.11.2018-16:01) Tazminat Ödemeye Doymayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mal Varlığı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın akrabalarının Man Adası'na para transferi gerçekleştirdikleri doğrultusundaki açıklamaları sebebi ile ödemeye mahkum edildiği tazminat ücretini nasıl ödeyeceği merak konusu oldu.

KILIÇDAROĞLU TAZMİNATI NASIL ÖDEYECEK?

Kılıçdaroğlu bir defa daha Erdoğan'a tazminat vermeye mahkum olunca sosyal medyada 'Kılıçdaroğlu bu tazminatı nasıl verecek?' sorusu gezmeye başladı. Kılıçdaroğlu'nun son tazminatı nasıl ödeyeceği bilinmezken daha önce borcu vermek için Balıkesir Burhaniye'deki evini satmıştı.

TBMM BAŞKANLIĞINA SUNULMUŞTU

Kılıçdaroğlu'nun mal varlığının haricinde eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nunkini de içeren bildirim, geride bıraktığımız Ekim ayında TBMM Başkanlığına verilmişti. Bu işlemin sonrasında Kılıçdaorğlu'nun mal varlığı, CHP'nin resmi internet sitesinde de paylaşıldı.

KILIÇDAROĞLU'NUN MAL VARLIĞI

Buna göre, Kılıçdaroğlu çiftinin mal varlığında, Ankara Balgat'ta 2003 senesinde alınan ve değeri 142 bin lira olan ev ile Ankara Akyurt'ta 2003'te alınan ve değeri 57 bin 300 lira olan ev var.

Tunceli'de 2007'de alınan ve değeri 75 bin 284 lira olan bir evi daha olan Kılıçdaroğlu'nun önceki beyanlarında olan Balıkesir Burhaniye'deki evi ise yeni mal varlığı listesinde yok. Bu evin değeri daha önce 300 bin lira olarak açıklanmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayrıca Akçalı Konut Yapı ile Gökyurt Konut Yapı kooperatiflerine 1997 senesinde üyelikleri olduğu bildirildi.

Ressam Nuri Abaç, Fikret Otyam, Güler Çakır, Hüseyin Yüce ve Ayatullah Sümer imzalı 8 tablo, Kılıçdaroğlu'nun üstündeki diğer taşınmazlar olarak ifade edildi.

Bu arada, Selvi Kılıçdaroğlu'na ait bir pırlanta yüzük de Kemal Kılıçdaroğlu'nun mal varlığı listesinde var.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal