Taziyeye Gitti, Tokalaşıp Kafasına Sıktı!

Zeytinburnu'nda taziyeye gelen adam, tokalaştığı Ş.B.'yi bir süre sonra belinden çıkardığı silahla başından vurarak öldürdü.

13.11.2018-10:53 - (Son Güncelleme: 13.11.2018-10:46) Taziyeye Gitti, Tokalaşıp Kafasına Sıktı!

İstanbul Zeytinburnu'nda kalp rahatsızlığından sebeple yaşamını yitiren adamın taziyesine giden katil zanlısı, tokalaştığı kişinin başına ateş ederek öldürdü.

Olay, geride bıraktığımız günlerde Gökalp Mahallesi'nde bir kahvehanede saat 23.30 sularında cereyan etti. Öne sürülene göre kalp rahatsızlığından sebeple yaşamını yitiren M.S.Ö.'nün taziyesi için akrabaları bir kahvehanede bir araya geldi. Taziye ziyareti için kahvehaneye giden katil zanlısı N.D., ilk önce Ş.B. ile tokalaştı. Aradan bir süre geçmesinin ardından belinden tabancasını çeken katil zanlısı, Ş.B.'yi başından vurdu. Müdahale etmek isteyenlere silahını yönelten katil zanlısı, 'Namus meselesi, karışmayın' diyerek olay yerinden hızla kaçtı. İhbar ardından olay yerine giden sağlık birimleri tarafından hastaneye sevk edilen Ş.B., gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın yaşamını yitirdi.

METROBÜS DURAĞINDA YAKALANDI

Olayın sonrasında bölgeye çok sayıda polis birimi gönderildi. Olay yerinde incelemelerini gerçekleştiren Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü birimleri, görgü tanıklarının ifadesine başvurarak katil zanlısının kimliğini belirledi. Araştırmaların derinleştirilmesi ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği birimleri katil zanlısını Cevizlibağ'daki metrobüs durağında ele geçirerek gözaltına aldı. Zanlı polis birimleri tarafından adliyeye gönderildi.

İKİ CENAZE AYNI CAMİDEN KALDIRILDI

Meydana gelen olayın ertesi günü her iki cenaze Zeytinburnu'ndaki Konyalı Camii'nden kaldırıldı. Genç yaşta yaşamını yitiren M.S.Ö.'nün sonrasında Ş.B.'nin cenaze namazı kılınarak gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Ş.B. arkasında yeni doğan bebeğini ve aile üylerini bıraktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal