Tayini Çıkarılan Polis Kafasına Silah Dayadı

Trabzon'da trafikte bir kişi ile tartışan polis memurunun tayini Gaziantep'e çıkarıldı. Bunu kabul edemeyen polis memuru silahını kafasına dayadı. Bir süre sonra ikna edilen polis tutuklandı.

20.09.2018-16:20 - (Son Güncelleme: 20.09.2018-16:13) Tayini Çıkarılan Polis Kafasına Silah Dayadı

Trabzon'dan Gaziantep'e tayini çıkan polis memuru Tugay Ş. emniyette korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Haksızlığa uğradığını iddia eden Tugay Ş. beylik silahını kafasına dayadı. İkna edilen Tugay Ş. 'silahlı tehdit' suçlaması ile tutuklandı.

"O BIYIKLARI UZATMAKLA ÜLKÜCÜ OLUNMAZ"

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde vazife yapan polis memuru Tugay Ş., 30 Mayıs'ta trafikte tartıştığı bir kişiye silah çektiği suçlaması ile gözaltına alındı. Tutuklama istemi ile mahkemeye gönderilen Tugay Ş. adli kontrol koşulu ile serbest bırakıldı. Polis memuru, olayın sonrasında kendisini tutuklamaya gönderen savcı ile tartıştı. Tugay Ş. savcının "O bıyıkları bırakmakla ülkücü ve milliyetçi olunmaz" biçiminde sözler söylediğini iddia ederek, sosyal medya sayfasından paylaştı. Yaşananların sonrasında Emniyet Genel Müdürlüğü, Tugay Ş.'nin Gaziantep'e tayin edilmesine karar verdi.

BEYLİK SİLAHI KAFASINA DAYADI

Habertürk'ten Enis Yıldırım'ın aktardığına göre; dün sabah emniyete gittiği zaman Gaziantep'e tayin edildiğini haber alan Tugay Ş. deliye döndü. Asayiş Şube'den çıkarak soluğu müdürlük katında alan polis memuru, kendisine haksızlık yapıldığını iddia ederek, emniyet müdürü ile konuşmak istediğini ifade etti. Müdürü makamda göremeyen Tugay Ş., bu defa beylik tabancasını başına dayadı.

GÖZALTINA ALINAN POLİS MEMURU "SİLAHLI TEHDİT'TEN" TUTUKLANDI

Kendisine sahip çıkılmadığı söyleyen Tugay Ş., sürgünü kabul edemediğini ve ölmek istediğini bildirdi. Bu esnada odalarından çıkan şube müdürleri ve emniyet müdür yardımcıları Tugay Ş.'yi ikna etmeye uğraştı. Bir vakit sonra Tugay Ş. silahını emniyet müdür yardımcısına verdi. Gözaltına alınan polis memuru çıkarıldığı mahkemede "silahlı tehdit"ten tutuklandı. Emniyet genel müdürlüğünün inceleme için müfettiş vazifelendireceği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal