Tatil Diye Gittiler Hastanelik Oldular

Antalya'da tatil yapan 72 kişi mide bulantısı ve kusma şikayeti ile hastanelere akın etti. Tatilcilerin oteldeki yemekten zehirlenmiş olabilecekleri iddia edildi.

12.07.2018-09:46 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-09:37) Tatil Diye Gittiler Hastanelik Oldular

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otelde tatil yapan çoğunluğu çocuk 72 kişi mide bulantısı, baş dönmesi ve kusma şikayetiyle hastanelik oldu. Yedikleri yemeklerden zehirlendikleri öne sürülen tatilciler ambulanslarla bölgedeki hastanelere götürülerek tedavi altına alındı.

4 YILDIZLI OTELDE TATİLCİLER FENALAŞTI

Alanya'nın Kestel Mahallesinde yer alan 4 yıldızlı bir otelde tatil yapan yerli turistlerin bir kısmı öğleden sonra fenalaşıp kusma ile mide bulantısı şikayetiyle hastaneye gitti. Akşam saatlerinde ise otelde kalanların çoğunda aynı şikayet oldu. Çoğunluğu çocuk olan onlarca insanın otelin koridorlarına kusmaya başlaması ardından aileler vaziyeti sağlık birimlerine ihbar etti.

72 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Otele giden yaklaşık 25 ambulans ve kendi olanaklarıyla ilk tespitlere göre 72 kişi Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile çevre hastanelere gönderildi. Hastanede tedabi altına alınan ve zehirlendiği tahmin edilen bazı turistler ayakta tedavi yapılırken bazıları ise müşahede altına alındı.

"HİJYENİK DEĞİLDİ"

Otel müşterilerinden Hasan Ateş, 7 gündür otelde kaldıklarını söyleyerek, otelin en büyük probleminin hijyen olduğunu öne sürdü. Ateş, "Problemlerden en önemlisi temizlikti. Temizlik olmuyordu. Yemekhanelerde servis yapanlar temizlik hususunda eksikti. Ben de 3 gün önce hastalandım. Havuzu kullanmamdan meydana gelmişti. Şu anda iyiyim. Çocuklarım da aynı problemi yaşadı. Ben yemek yerken yalnızca salatayı tercih ettim. Olay olmasının ardından belediyeden görevliler geldi." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal