Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den Ağaç Dikme Bayramı Teklifine Cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, sosyal medyada dile getirilen "Ağaç Dikme Bayramı" teklifine verdiği desteğin sonrasında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den, "En kısa zamanda çalışmalara başlıyoruz." açıklaması geldi.

13.07.2019-12:43 - (Son Güncelleme: 13.07.2019-12:39) Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den Ağaç Dikme Bayramı Teklifine Cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'da bir kullanıcının "Bir fikrim geldi. Biz neden 'Ağaç Dikme Bayramı' ilan etmiyoruz" paylaşımına kayıtsız kalmayarak destek cevabı vermişti. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de, sosyal medya üstünden paylaştığı açıklamada "En kısa zamanda uygun bir günün "Ağaç Dikme Bayramı" olarak açıklanması için çalışmalara başlıyoruz." sözlerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DESTEK YANITI VERDİ

Abdullah Enes adlı bir sosyal medya kullanıcısı, "Biz neden ağaç dikme bayramı ilan etmiyoruz" diyerek bir paylaşım yaptı. Çok sayıda beğeni alan bu paylaşıma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kayıtsız kalmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter'dan paylaştığı mesajında, "Bu çok güzel bir fikir Enes. Biz her zaman yemyeşil bir Türkiye için uğraştık, çalışıyoruz. Milli bir ağaçlandırma bayramımızın olması için de ben ve arkadaşlarım her zamanki gibi üzerimize düşeni yapacağız" sözlerine yer verdi.

"ÇALIŞMALAR BAŞLADI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatlarının alındığını söyleyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "En kısa zamanda uygun bir günün "Ağaç Dikme Bayramı"olarak ilan edilmesi için çalışmalara başlıyoruz. Bu bayram, ülkemizin geleceğine armağan edilen en değerli bayramlardan biri olacak." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal