Tarım İşçilerinin Minibüsüne Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

Çorum’da, tarım işçilerinin olduğu minibüse, hareket halindeki araçta olan şahısların tabancayla ateş açması sonucunda iç şahıs yaralandı. Yaralı işçiler, tedaviye edilirken, kaçan saldırganların yakalanması için operasyon düzenlendi.

24.06.2020-13:52 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-13:35) Tarım İşçilerinin Minibüsüne Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

Hadise, sabah sularında, merkeze bağlı Üyük köyü Bağlar'da yaşandı. Plakası belirlenemeyen hareket halindeki araçta olan kimliği belli olmayan şahıslar, içinde tarım işçilerinin olduğu Kerep E. hakimiyetindeki 20 AS 744 plakalı minibüse ateş etti. Saldırgan kişiler, araçla hadise yerinden kaçarken, şoför Kerep E., Gülsema A. (25) ile Nezaket Ç. (58). vücutlarının farklı bölgelerine gelen mermilerle yaralandı. Etraftakilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri gitti. Sağlık personelleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülecek, tedavi altına alındı.

KAÇAK SALDIRGANLAR ARANIYOR

Jandarmalar, minibüste olan tarım işçilerinin ifadelerini alırken, kaçan saldırganların yakalanması için de operasyon başlattı. İfadelerinde başlarına gelenleri anlatan tarım işçilerinden birisi, "Minibüsle hareket halindeydik, bizim araca doğru otomobil yaklaştı ve silahla peş peşe ateş açıldı" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal