Tansu Çiller'in Resmi Duvardan İndirildi

Tansu Çiller'in AK Parti'nin Yenikapı'daki mitingine katılmasının ardından eleştiriler gelmeye devam ediyor. Son olarak Demokrat Parti Avcılar İlçe Başkanlığı duvardaki Tansu Çiller resmini duvardan indirdi.

21.06.2018-12:19 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-12:10) Tansu Çiller'in Resmi Duvardan İndirildi

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller'in AK Parti'nin Yenikapı'da gerçekleştirdiği mitinge gitmesi bazı kesimlerden büyük tepki almıştı.

Çiller mitinge katılma nedenini şöyle anlatmıştı:

"Bugün bu milli duruşla buradayım. Karşımızda ve kısa zamanda seçimler var. Herkes bir söz söyler, fakat son sözü millet söyler."

Tansu Çiller'e en sert eleştirilerden birisi Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’dan gelmişti. Uysal yaptığı konuşmada “Namussuzlarla kazanacağıma, namuslularla kaybetmeye hazırım” ifadelerini kullanmıştı.

“SANAL DEMOKRASİ KAHRAMANLARININ APOLETLERİ…”

Uysal, Çiller’e eleştiri yaptığı açıklamasını şöyle devam ettirmişti:

“Bugünler yüksek gerilim hattında tarihi zamanlar… Kimde ne derece iman, fikir var, kimde ne derece inancına, geçmişine vefa var, kimde ne derece sebat, sabır, irade var… Bütün bunların kantara çıktığı, ölçüye vurulduğu dönemlerdeyiz.

Siyasette kritik görevler üstlenmiş şahsiyetlerin, demokrasi ve adaleti yok edenlerle alakalı desteği akıllara, kalplere, gönüllere ve vicdana sığmamıştır. Sanal demokrasi kahramanlarının apoletleri, kendiliğinden sökülmektedir. Derdi millet, demokrasi ve adalet olan tüm Demokrat dava arkadaşlarımızın vicdan ve aklında hükmü yoklukla bilinir. Elbet bir gün tarih de hükmünü verecektir.”

“TANSU ÇİLLER’İ KALDIRMA KARARI ALDIK”

Demokrat Parti’nin Çiller’e dair eleştirisi bununla kısıtlı kalmadı. Demokrat Parti Avcılar İlçe Başkanlığı verdiği bir kararla duvarlarında yer alan liderlerin afişlerinden Tansu Çiller’inkini indirdi.

Avcılar Başkanlığı’na ait Facebook sayfasından yapılan açıklamada şöyle söylendi:

“Avcılar İlçe Başkanlığı olarak ilçe merkezimizde yer alan afişlerimizden Tansu Çiller'i indirme kararı verdik.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal