Talat Atilla Kimdir, Mesleği Nedir ?

'Beştepe'de CHP'li bir isim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü' iddiasını Rahmi Turan'a ileten ismin Talat Atilla olduğu ortaya çıktı. Peki Talat Atilla kimdir, mesleği nedir ?

23.11.2019-14:17 - (Son Güncelleme: 23.11.2019-14:19)

Rahmi Turan'ın yalanlanan 'Beştepe görüşmesi' haberi üzerine Talat Atilla’nın ismi merak konusu oldu. Talat Atilla, 1968 yılında başkent Ankara’da doğdu.

1988 yılında gazeteciliğe ilk adımını attı. O dönemlerin önde gelen gazetelerinden birisi olan Anavatan Gazetesinde yazılar kaleme almaya başladı. İşte hayatına dair detaylar…

TALAT ATİLLA KİMDİR?

Ankara’da dünyaya geldi. 1988 yılında gazeteciliğe ilk adımını attı.

O dönemlerin önde gelen gazetelerinden birisi olan Anavatan Gazetesinde çeşitli yazılar kaleme aldı.

Yine aynı dönemlerde İlk Haber gazetesinde muhabir olarak görev yaptı. Sonrasında Ulus gazetesinde istihbarat şefliği görevini yürüttü.

Günaydın Gazetesi, Son Havadis Gazetesi çalıştığı diğer gazeler.

28 Nisan 2019 tarihinde Beyoğlu Grand Pera Emek Sahnesinde gerçekleşen 3.Ulusal Palandöken Ödül Töreninde ”Yılın Siyaset Yazarı” ödülünün sahibi oldu.

RADEV tarafından Yılın Gazetecisi ödülünü almıştır. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a tazminat ödemek için evini satması hakkında yaptığı haber ile 2018 Aralık ayında ”Özel Haber” ödülüne layık oldu.

Talat Atilla 2002 yılında www.tuktime.com adlı haber sitesini kurdu. İmtiyaz sahibi olduğu haber kanalının yanı sıra www.internetoku.com adlı haber sitesinin de imtiyaz sahibi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal