Taksim'de Ceza Kesilen Vatandaştan İlginç Tepki: Bana Ceza İşlemez

Taksim'de sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan ve maskesiz olan 3 kişiye ceza yazıldı. Ceza yazılan şahıslardan biri, "Bana ceza işlemez ama siz yine de cezanızı yazın." dedi.

09.05.2020-15:48 - (Son Güncelleme: 09.05.2020-15:39) Taksim'de Ceza Kesilen Vatandaştan İlginç Tepki: Bana Ceza İşlemez

Ülkemizde etkisini devam ettiren coronavirüs salgını kapsamında sokağa çıkma kısıtlamaları devam ediyor. Bu hafta sonu için de sokağa çıkma kısıtlaması getirilirken, Taksim'de kısıtlamaya uymayan ve maskesiz olarak gezen 3 kişiye uygulama yapan ekipler tarafından para cezası kesildi. 

3 şahsa toplamda 9 bin 450 lira para cezası kesilirken, şahıslardan biri "Bana ceza işlemez ama siz yine de cezanızı yazın." dedi. Görevini yapan memurlarla tartışan şahsa ters kelepçe takıldı ve Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü. Şahsın üzerinde kimlik ya da pasaport da çıkmadı.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Ülkemizde şimdiye kadar, 135 bin 569 kişi coronavirüsten etkilendi. Hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 689'a çıkarken, tedavilerinin ardından taburcu edilen hasta sayısı da 86 bin 396'ya yükseldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal