Taksim Meydanı'ndan Suriyelilerin Yılbaşı Kutlaması Gündem Oldu

Türkiye yeni yıla coşkulu bir şekilde girerken Taksim Meydanı'nda Suriyelilerin yaptığı kutlama gündeme düştü. Meydanda halay çeken Suriyeliler, Suriye bayrağı açtı.

01.01.2019-10:35 - (Son Güncelleme: 01.01.2019-10:45)

Taksim Meydanı'nda yabancı kökenli binlerce kişi yeni yılı kutlamak için tpplandı. Burada toplananlar Pakistan, Afganistan ve Suriye bayrakları açtı.

SURİYE BAYRAKLARIYLA SLOGAN ATTILAR

2019 senesinin ilk dakikaların Taksim Meydanı'nda bir Türk genci tarafından kaydedilen görüntüler ise sosyal medyada yeni senenin en çok fazla videosu oldu. Saatler içerisinde binlerce insan tarafından paylaşılan görüntüde, Taksim Meydanı'nda halay çekip Suriye bayraklarıyla sloganlar atarak yeni yılı coşkuyla karşılayan Suriyeliler yer alıyor. Fakat kutlama yapan kalabalığın içinde hiç Türk vatandaşının olmaması gözlerden kaçmıyor.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

2019'un ilk dakikalarında Taksim Meydanı'nda Suriye kökenli bir şahıs 2 kadını taciz etti. Öne sürülene göre, Suriye kökenli olduğu öğrenilen 23 yaşındaki M.Z. isimli kişi 2 kadını taciz etti. Şahıs, meydanda olan Güven Timleri tarafından gözaltına alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal