Taksim Cumhuriyet Anıtı Bariyerler İle Koruma Altına Alındı

Liverpool ile Chelsea arasında oynanacak olan UEFA Süper Kupa maçına saatler kala Taksim Cumhuriyet Anıtı polis bariyerleriyle kapatıldı.

14.08.2019-15:51 - (Son Güncelleme: 14.08.2019-15:48) Taksim Cumhuriyet Anıtı Bariyerler İle Koruma Altına Alındı

Liverpool ile Chelsea arasında oynanacak olan UEFA Süper Kupa maçına saatler kala Taksim Cumhuriyet Anıtı polis bariyerleriyle kapatıldı. Yoğun güvenlik önleminin alındığı meydanda İngiliz taraftarlar maç saatini beklemeye başladı. Bazı taraftarlar ise seyyar satıcılardan takımlarının atkısını satın almayı ihmal etmedi.

BİR ÇOK YOL TRAFİĞE KAPANDI

Dolmabahçe'deki Vodafone Park'ta UEFA Süper Kupa maçında saat 22.00'da karşı karşıya gelecek olan iki İngiliz takımının taraftarları Taksim Meydanı'na dolaşmaya başladı. Yaklaşık 50 bin İngiliz taraftarının takip etmesi beklenen maç öncesi stadyuma çıkan birçok yol trafiğe kapatıldı.

TARAFTARLAR SAATİ BEKLİYOR

Kaldığı otellerden çıkan Liverpool ve Chelsea taraftarları ise maç saatini beklemeye başladı. Taksim İstiklal Caddesi üzerinde dolaşan taraftarlar seyyar satıcıların takımlarının atkısını satın almayı ihmal etmedi. Bir babanın tuttuğu takımın formasını giydirdiği çocuğunu omzuna alıp gezdirmesi ise renkli görüntüler oluşturdu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal