Taksicilere Eğitim Şartı Geliyor!

Kısa bir süre sonra uygulamaya geçirilecek olan düzenlemeyle İstanbul'da 50 bin taksiciden projeye katılmayanlar çalışma ruhsatı elde edemeyecek, bu nedenle denetimler sonunda araçları trafikten men edilecek.

14.11.2018-10:45 - (Son Güncelleme: 14.11.2018-12:24)

Kısa bir süre sonra uygulamaya geçirilecek olan düzenlemeyle İstanbul'da 50 bin taksiciden projeye katılmayanlar çalışma ruhsatı elde edemeyecek, bu nedenle denetimler sonunda araçları trafikten men edilecek.

SETİFİKA OLMAYAN YAPAMAYACAKLAR

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, 'Sertifikası olmayan kişiler bundan sonra şoförlük yapamayacak. Şoförlük yapıp da yanlış yapanlar da meslekten men edilecek. Adli ve idari yaptırımlar uygulanacak' şeklinde konuştu.

'TIRNAKÇILIK YAPIYORLAR'

İstanbul Rehberler Odası Başkanı Hakan Eğinlioğlu da söz konusu durum hakkında, 'Tedavülden kalkmış paraları,para üstü olarak veriyorlar. Tırnakçılık yapıyorlar. Para üstü 50 lira vermesi gerekirken, 5 lira veriyor. Turist kısa bir mesafe gitmek istiyor, söz konusu taksici ise geniş bir İstanbul turundan sonra turisti gitmek istediği yere bırakıyor. Bu adamlar yüzünden mesleğini namusuyla yapan taksiciler de rahatsız oluyor' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal