Taksiciler Odası'ndan UBER Açıklaması: Sonun Başlangıcıdır

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, UBER ile ilgili olarak, 'Gelinen nokta, bizim çok çok önceden uyardığımız üzere ülkemizde korsan taşımacılık şirketinin beklenen sonunun başlangıcıdır.' dedi.

16.04.2019-16:06 - (Son Güncelleme: 16.04.2019-15:45) Taksiciler Odası'ndan UBER Açıklaması: Sonun Başlangıcıdır

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, Uber'in son adımlarından sonra önemli açıklamalarda bulundu. Aksu, halihazırdaki durumun  UBER için sonun başlangıcı olduğunu dile getirdi.

Aksu'nun Uber'e yönelik yaptığı açıklama şu şekilde:

BEKLENEN SONUNUN BAŞLANGICIDIR

'Dünyanın birçok ülkesinde, emeği ve plaka için devletin belirlediği sermayeyi ödeyenleri hiçe sayarak korsan taşımacılık yaptığı gerekçesi ile yasaklanan Uber'in Türkiye'de XL araçlarla yaptıkları hukuksuz taşımacılıkta geri adım atma kararı aldığını duyuyor ve takip ediyoruz. Açıkçası gelinen nokta, bizim çok çok önceden uyardığımız üzere ülkemizde korsan taşımacılık şirketinin beklenen sonunun başlangıcıdır.

HUKUKİ MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Sürekli dile getirdik, küresel korsanların yaptığı, kamu arazisine gecekondu yapmaktan farksızdır. Nitekim ilgili bakanlıklarımızın çıkarmış olduğu kanunlar neticesindesonucunu hep birlikte gördük ve görüyoruz. Öte yandan bildiğiniz gibi yaklaşık 6 yıldır taksicilik mesleğininüzerinebir karabulut gibi çöken, yasaları hiçe sayan küresel taksi korsanlığına karşı kararlılıkla hukuki mücadelemizi sürdürüyoruz.

'KENDİMİZİ YENİLİYOR, ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ'

Her şeyden önce bugün burada belirtmeliyiz kitaksiciler olarak yüce Türk adaletine güveniyor ve bizlerde günümüz şartlarına uyarak her türlü teknolojiye açık olup kendimizi yeniliyor, çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz.'

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal