Taksiciden Kadın Müşteriye Tehdit: Seni Gebertirim Kadın

Esenyurt’tan taksiye binen bir kadın, Küçükçekmece’ye gitmek istedi. Bunun üzerine taksicinin yoğun trafik sebebiyle kadını metrobüse bırakmayı önerdi. Bu teklife sinirlenen kadın takside sigara yakınca kalkınca tansiyon yükseldi.

23.10.2020-10:37 - (Son Güncelleme: 23.10.2020-10:33)
Hadise, geçen çarşamba günü Esenyurt’ta gerçekleşti. Mobil uygulama aracılığıyla taksi çağıran kadın, gelen taksiye binerek Küçükçekmece’ye gitmek istedi. Taksici Mehmet adlı kişi ise akşam dönüş trafiğine yakalanacağını belirterek, kadını metrobüse bırakmayı teklif etti. Bu esnada taksi içinde sigara içmek isteyen kadın ile taksi sürücüsü arasında tansiyon yükseldi.

Hem gideceği yere gidemeyip hem de sigara kullanmasına izin verilmeyen kadın bu anları telefonuna kaydetti. Kendisini videoya kaydettiğini gören taksici, genç kadını tehdit ederek, 'Gebertirim seni, telefonunu kırarım, Allah belanı versin,' ifadeleriyle hakaretler etti. Bu durumun ardından 'Sigara içmeme izin vermiyorsan beni gideceğim yere götürmek zorundasın' ifadesini kullanan genç kadının bu talebi de taksici tarafından kabul edilmedi.

Haramidere metrobüs durağına götürülen kadın müşteri orada bırakıldı. 15 lira tutan taksi ücretini de isteyen taksi sürücüsü ücretini alamayınca hakaret etmeye devam etti. Bu esnada emniyet güçlerini arayan taksi sürücüsü kadından şikayetçi oldu. O taksiden inen kadın da başka taksiye binip oradan uzaklaştı.

2 TARAFTA ŞİKAYETÇİ OLDU

Başlarından geçen bu olayın ardından taksici, izinsiz görüntüsünün alınması ve ücretini alamamaktan şikayetçi olacağı öğrenilirken, kadının da emniyete giderek şikayetçi olduğu öğrenildi. Bu anlar da kadının cep telefonu kamerasına anbean kaydedildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal