Taksiciden Alkış Alacak Sözler

İstanbul'da vatansever bir taksici devlet düşmanı şahsa tepki gösterdi. Taksici olay yerinde polislerle de sözlü tartışma yaşadı.

04.07.2018-14:41 - (Son Güncelleme: 04.07.2018-14:42)

Olay, dün İstanbul’da meydana geldi. Ulaşılan bilgiye göre içtiği alkolün etkisindeki kişi, cadde üzerinde yüksek sesle bağırarak vatandaşları rahatsız etmeye başladı. Bunun ardından rahatsız olan halk emniyet güçlerine ihbarda bulundu. Gelen ihbar ardından bölgeye gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliğine bağlı ekipler, alkollü kişi ile konuşarak zapt etmeye çalıştı. Burnundan kan akan şahıs için gelen sağlık ekipleri de onu arabaya aldı. Fakat bu esnada da taşkınlık çıkartan şahıs sonrasa araçtan indi.

KÜFÜRLER SAVURARAK TAKSİYE BİNDİ

Şahıs bir süre de burada polis memurlarıyla sözlü olarak tartıştı. Kendinde olmadığı için müdahale etmeyerek, sakince zapt etmeye çalışan polisten uzaklaşan şahıs bu kez de bağırarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a küfür etmeye başladı. Devlete küfürler eden kişi sonrasında çağrılan taksiye bindi. Fakat şahıs burada da sakin kalmayrak küfür etmeyi sürdürdü. Bunun üzerine duruma sinirlenen taksici araçtan inerek polis ekiplerine yanına geldi.

“SİZ Mİ MÜDAHALE EDECEKSİNİZ BEN Mİ EDEYİM?”

Polisin yanına gelen taksici kızarak polislere, “Siz mi müdahale edeceksiniz ben mi edeyim?” ifadelerini kullandı. Polisin, “Kendinde değil sarhoş” demesinin ardından daha da sinirlenen taksici, “Ben devlet düşmanlarını arabama almam, bunu indirin” şeklinde cevap verdi. Taksici ile polisin kısa süreli sözlü tartışmasının sonrasında şahıs bölgedeki vatandaşlar tarafından araçtan indirildi. Şarhoş kişi inerken de arabaya tekme attı. Bölgeden uzaklaştırılan alkollü kişi sonrasında kayıplara karıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal