Tahliye Olduğu Akşam Vuruldu

Coronavirüs kapsamında infaz düzenlemesi ile tahliye edilen Aşkın Uyguner, kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından silahla ayağından vuruldu.

18.04.2020-10:04 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-09:54) Tahliye Olduğu Akşam Vuruldu

Olay, gece saatlerinde İzmir'in Bornova ilçesi Erzene mahallesinde meydana geldi. Coronavirüs kapsamlarında çıkartılan infaz düzenlemesi ile tahliye edilen Aşkın Uyguner geceyi evinde geçirdi. Uyguner evinde otururken, gece yarısı kimliği belirlenemeyen bir kişi kapıyı tekmeleyerek çaldı. Uyguner kapıyı açarken, karşısında daha önce görmediğini bir şahısla karşılaştı ve şahıs Uyguner'i bacağından vurdu. Kanlar içinde yerde kalan Uyguner hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri hastanede Uyguner'in ifadesini aldı. Uyguner, kendisine ateş eden şahsı tanımadığını belirtti. Cezaevinden yeni çıktığını söyleyen Uyguner, dış kapının tekmelendiğini duyduğunu, bir şahsın içeri girerek kendisine doğru tek el ateş ettiğini aktardı. Kendisine ateş eden şahsın eşkalini görmediğini ifade eden Uyguner, olayı kimin yapabileceğini bilmediğini söyledi. 

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, kimliği belirsiz kişiyi yakalama çalışmaları sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal