'Tacize Uğradım' Demişti Bakanlık Takibe Aldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, sosyal medya üzerinden "Tacize uğradım" diyerek herkese çağrıda bulunan genç kız için çok yönlü çalışma ve takip başlattı.

26.07.2018-10:55 - (Son Güncelleme: 26.07.2018-09:54) 'Tacize Uğradım' Demişti Bakanlık Takibe Aldı

Sosyal medya üzerinden paylaştığı videoyla yardım talep eden 18 yaşındaki Bahar Doğrul için Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un talimatıyla çok yönlü çalışma ve takip başlatıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'un, Twitter hesabından amcasının istismarına uğradığını öne süren ve sosyal medyada paylaştığı videoyla yardım talep eden bulunan Bahar Selçuk'la alakalı sürecin takip edilmesi talimatı verdiği aktarıldı.

"BAKANLIK OLARAK KIZIMIZIN YANINDAYIZ"

Twitter üzerinden yapılan açıklamada, "Sosyal medyada yayınladığı video ile yardım çağrısında bulunan Bahar Doğrul için Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk'un talimatıyla İzmir İl Müdürlüğümüz tarafından çok yönlü çalışma sürdürülmekte, hukuki süreç takip edilmektedir. Bütün ihtiyaçları noktasında Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı olarak kızımızın yanındayız’’ denildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal