Tacizden Suçlanan Şahıs Polisleri Görünce Kendisini Eve Kitledi

Kütahya'da bir kadını taciz ettiği iddia edilen şahıs polisleri görünce kendisini eve kilitledi. Polis ekipleri çilingirle eve girerken şahıs bu sefer kendisini odaya kilitledi. Yapılan incelemeler sonrası şahsın taciz suçundan sabıkası çıktığı belirtildi.

01.04.2020-11:48 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-11:53)

Olay, Ali Paşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre İ.H. adlı bir kadın bir kişinin elle tacizine maruz kaldı. Şüpheli olayın ardından kaçarken kadın polis ekiplerine olayı bildirdi ve şikayetçi oldu. Polisler konuyla ilgili olarak inceleme başlattı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri yaptıkları araştırma sonucu şüphelinin daha önce de cinsel taciz suçundan sabıkası olan Arif V. olduğunu belirledi.

Ekipler şüphelinin evine giderken, polisin geldiğini gören şahıs kapıyı kilitledi. Şüpheli şahıs uyarılara rağmen kapıyı açmazken, ekipler çilingir yardımıyla eve girdi. Polislerin eve girmesinin ardından şüpheli Arif V., daha sonra kendisini odaya kilitledi. Çilingir odanın da kapısını açtı ve Arif V. gözaltına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal