Suudi Başsavcısı İstanbul Adliyesi'nden Ayrıldı

Cemal Kaşıkçı soruşturması çerçevesinde Suudi Arabistan Başsavcısı Suud Muceb, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ile İstanbul Adalet Sarayı'nda görüşme yaptı.

29.10.2018-13:02 - (Son Güncelleme: 29.10.2018-13:02) Suudi Başsavcısı İstanbul Adliyesi'nden Ayrıldı

Cemal Kaşıkçı soruşturması çerçevesinde Suudi Arabistan Başsavcısı Suud Muceb, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ile İstanbul Adalet Sarayı'nda görüşme yaptı. İkilinin yaptığı görüşme yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Cemal Kaşıkçı soruşturması için Türkiye’ye gelen Suudi Arabistan Başsavcısı Suud el Muceb ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan arasında düzenlenen görüşme başladı. Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın 2 Ekim de Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğuna girip bir daha çıkmamasına ilişkin yürütülen soruşturmada iki ülkenin başsavcısı bir görüşmede bir araya geldi. Görüşme öncesi sabah erken saatlerde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayına gelen İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, soruşturmayı yürüten Başsavcı vekili Hasan Yılmaz ve savcı İsmet Bozkurt ile bir araya geldi. Suudi Arabistan Başsavcısı Suud el Muceb’in saat 11.00 sıralarında Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine gelmesiyle heyetler arası görüşme başlamış oldu.

Heyetin adliyeye girişi sırasında basın mensuplarının protokol kapısında görüntü alınmasına müsaade edilmedi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ile yaklaşık bir saat 15 dakika görüşen Suudi Arabistan Başsavcısı Suud Muceb adliyeden çıktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal