Suudi Başsavcı İstanbul'a Geldi

Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili soruşturma kapsamında Suudi Arabistan Başsavcısı Suud el Muceb İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı ile görüşmek üzere bu akşam İstanbul’a geldi.

29.10.2018-09:17 - (Son Güncelleme: 29.10.2018-09:09) Suudi Başsavcı İstanbul'a Geldi

 

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim de Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra bir daha çıkmaması ile ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde Suudi Arabistan Başsavcı'sının İstanbul'a gelmesi bekleniyordu. Suudi Başsavcı Suud el Muceb'in Türkiye'ye geleceğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bildirmişti. Muceb'in Riyad'dan 20.30'dan havalanan bir özel jet ile Türkiye'ye geldiği öğrenildi.

Başsavcı Muceb'in Riyad’dan havalanan jeti 00.00 sularında Atatürk Havalimanı'na indi. Muceb ve beraberindeki heyet saat 00.10 sularında Atatürk Havalimanı VIP bölümünden çıkış yaptı. Güvenlik önlemleri çerçevesinde kalacağı otele yönlendirilen Muceb'in beraberinde bir de evrak çantası getirmesi gözlerden kaçmadı.

Suudi Başsavcı bugün İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ile bir görüşme yapacak. Kaşıkçı cinayeti ile ilgili soruşturma kapsamında bir yol haritası belirlenecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal