Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'ndaki İnceleme Bitti

Aniden ortadan kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kaybolmasıyla ilgili oluşturulan ortak çalışma grubunda yer alan olay yeri inceleme ekipleri 9 saat süren çalışmadan sonra konsolosluk binasından ayrıldı.

16.10.2018-07:34 - (Son Güncelleme: 16.10.2018-07:29) Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'ndaki İnceleme Bitti
Aniden ortadan kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kaybolmasıyla ilgili oluşturulan ortak çalışma grubunda yer alan olay yeri inceleme ekipleri 9 saat süren çalışmadan sonra konsolosluk binasından ayrıldı. Ortak çalışma grubunda yer alan olay yeri inceleme ekipleri Levent'teki başkonsolosluk binasında çalışmalarını sonlandırdı. Polis ekiplerinin, 9 saat süren incelemelerinden sonra binadan ayrıldığı görüldü. Grupta yer alan yetkililer ise çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Ayrıca, Beşiktaş Belediyesine bağlı ekipler iki çöp toplama aracıyla konsolosluğun arka kapısından bahçeye girdi. İçeride bir süre bekleyen araçlar daha sonra polis eskortu eşliğinde konsolosluktan ayrıldı. Araçlarda, incelenmek üzere konsolosluğun bahçesinden alınan toprak numunesinin bulunduğu kaydedildi.

İnceleme heyetinin başında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından görevlendirilen bir Başsavcıvekili ve bir Cumhuriyet Savcısı bulunuyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, Asayiş ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüklerine bağlı uzman personel de ekipte yer alıyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda olay seyrini nasıl değiştirecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal