Survivor'da Şoke Eden Ölüm! Acun Ilıcalı Duyurdu

Survivor'da kameramanlık yapan Alper Baycın'ın Dominik'te gasp çetesi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini Acun ılıcalı sosyal medya üzerinden duyurdu.

27.06.2018-21:58 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-22:00)

Acun Ilıcalı, sosyal paylaşım platformu olan Instagram üzerinden kamuoyuna acı haberi duyurdu. Acun Medya’nın CEO’su Acun Ilıcalı, Acun Medya personeli kameraman Alper Baycın’ın hain bir saldırı sonucu yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Acun Medya sahibi Acun Ilıcalı'nın Survivor ekibinde yer alan kameraman Alper Baycın, Dominik'te gasp çetesi tarafından uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Acı haberi, Acun Ilıcalı sosyal medya platformu Instgram’dan hesabından duyurdu.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'da kameraman olarak çalışan 24 yaşındaki kameraman Alper Baycın, Dominik'te gasp çetesi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını kaybetti.

Acun Medya CEO’su Acun Ilıcalı, acı haberi sosyal medya hesabından acı haberi şu şekilde açıkladı:

"Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun Alper Kardeşim"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal