Suriyeli Hasan'ın Vefalı Davranışı Yürekleri Dağladı!

Türkiye'ye sığınan Suriyeli Hasan el-Hasan'ın vefalı davranışı göz doldurdu. İzmir'de meydana gelen yangını söndürmek amacıyla canla başla çalışan Suriyeli Hasan'ın 'Gerekirse ölürüm' sözleri yürekleri dağladı.

02.08.2020-11:11 - (Son Güncelleme: 02.08.2020-12:52)

Türkiye'ye sığınan Suriyeli Hasan el-Hasan, İzmir'deki yangını kontrol altına almak avuçlarıyla toprak taşıdı.
Türkiye'ye sığınan Suriyelilerden Hasan el-Hasan, İzmir'in Menderes ilçesinde yaşanan yangına müdahale etmek için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirtti.

Çamönü mevkisindeki ormanlık alanda başlayan yangını söndürmeye çalışan Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine Suriyeli Hasan el-Hasan da destek verdi.

SURİYELİ HASAN ELİNDEN GELENİ YAPTI: AVUÇ AVUÇ TOPRAK TAŞIDI
Suriye'nin Haseke bölgesinden Türkiye'ye gelen 32 yaşındaki Hasan el-Hasan avuçlarına aldığı toprakları yangın bölgesine taşıdı. El-Hasan avucuyla taşıdığı toprakları alevlerin üstüne atarak yangını söndürmek için mücadele verdi.

Suriye'deki iç savaştan kaçtıktan sonra Menderes ilçesindeki bir bahçede işçisi olarak yaşamını yitirmeye çalışan El-Hasan, Türkiye'ye gönül borcunu ödemek istediğini dile getirdi.

El-Hasan, Türkiye'yi çok sevdiğini belirterek, ''Türkiye bize bakıyor, hastalıkta ve sağlıkta. Ben de elimden geleni yapıyorum. Gerekirse ölürüm'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal