Suriye Uyruklu Adam Kadını Taciz Etti, Mahalle Savaş Alanına Döndü

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir kadını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan sonrasında ise adi kontrol şartıyla serbest kalan Suriye uyruklu bir kişi, yeniden kadının dükkanına gelince kavga çıktı. Olayda Suriye uyruklu 2 kişi yaralanırken, şahıs yeniden gözaltına alındı.

07.05.2018-23:20 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-23:20) Suriye Uyruklu Adam Kadını Taciz Etti, Mahalle Savaş Alanına Döndü

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, bir kadını taciz ettiği öne sürülen 60 gün adli kontrol şartı ile serbest kalan Suriye uyruklu kişi, taciz ettiği kadının dükkanının önünde dolaşınca olan oldu. Mahalle sakinleri ile Suriyeli şahsın yakınları arasında kavga çıkarken, Suriye uyruklu 2 kişi bıçaklandı, otomobilleri taşlandı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDI

Olay, geçen cuma günü Darıca Osmangazi Mahallesi'nde oldu. İddiaya göre, gıda toptancılığı yapan Suriye uyruklu M.S.S., esnaflık yapan Z.L. adlı kadını taciz etti. Kendini korumak isteyen kadın, M.S.S. tarafından darp edildi. Kadının şikayette bulunmasının ardından gözaltına alınarak adliyeye gönderilen M.S.S. 60 gün adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

DÜKKANIN ÖNÜNDE DOLAŞINCA ORTALIK KARIŞTI

M.S.S., serbest bırakıldıktan 2 gün sonra kadının dükkanının önünde gezince, mahalleli uzaklaşması hususunda ikazda bulundu. M.S.S. ise akrabalarına haber verince 2 grup arasında taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavga meydana geldi. Suriyeli gruptan M.N.M. (14) ve M.D. (16) bacaklarından bıçaklandı. M.S.S.'ye ait kamyonetin camları kırıldı, lastikleri kesildi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Haber verilmesinin ardından olay yerine giden polis birimleri kavgaya müdahale etti. Polis, M.S.S. ve bazı kişileri gözaltına aldı. M.S.S. yeniden adli kontrol şartı ile serbest kalırken, dükkanını boşaltarak mahalleyi terk etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal