Süper Kupa Maçında Sahaya Atlayan Youtuber Özür Diledi

İstanbul'da Liverpool - Chelsea Süper Kupa mücadelesinde sahaya giren ve büyük tepki çeken Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada özür diledi.

15.08.2019-23:27 - (Son Güncelleme: 15.08.2019-23:20) Süper Kupa Maçında Sahaya Atlayan Youtuber Özür Diledi

İstanbul'da Liverpool - Chelsea Süper Kupa mücadelesinde sahaya giren ve büyük tepki çeken Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz konuya ilişkin bir açıklama yaptı.  

"ANLIK REFLEKS İLE SAHAYA ATLADIM"  

Açıklamasına af ve özür dileyerek başlayan Yılmaz,"Dün herkes gibi maça gittim. Oraya gitme amacım bir youtube videosu çekmek sahaya atlamak değildi. Kaldı ki yanımda kamera falan da götürmedim. Maçı izlerken 15.dakikada falan inanılmaz bir heyecan oldu. Korner atışı sırasında maç durdu ve anlık refleks ile heyecana kapılıp sahaya atladım." ifadelerini kullandı.

"KARŞINIZA GEÇİP ÖZÜR DİLİYORUM"   

Ne bir markanın, ne bir kurumun ne de bir kişinin yönlendirmesiyle hareket etmediğini söyleyen Yılmaz, "Buradan bir video çıkartıp Youtube kanalıma atıp bir gelir elde etme amacında değildim. Hepinizden teker teker özür dilerim bu durum için. Bir milli takım sporcusu olduğum için bu müsabakaların ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Kendim 27 kere mili forma giydim bu durumun içerisindeyim ve karşınıza geçip özür diliyorum." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal