Süleyman Soylu'nun Yemini Sırasında CHP'liler Protesto Etti

Yeni kabinenin üyeleri TBMM'de yemin etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yemini sırasında ise CHP'li vekiller salonu terk ederek protesto etti.

10.07.2018-16:13 - (Son Güncelleme: 10.07.2018-16:19)

Yeni sistemin ilk kabinesinin mensupları TBMM'de yemin etti. CHP grubu bakanların yemini esnasında salonu terk etti. Cumartesi günü milletvekili yemin töreni esnasında da CHP'liler Soylu'nun yemini esnasında sırtlarını dönmüşlerdi.

3 YENİ BAKAN İÇİN AK PARTİ SIRALARINDA ALKIŞ KOPTU

TBMM'de yeni kabine mensuplarından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yemin etmek için kürsüye geldikleri esnada salonda alkış koptu.

CHP GRUBU SALONU TERK ETTİ

Süleyman Soylu ve diğer kabine mensuplarının yemini esnasında CHP grubunun salondan çıktığı görüldü.

MİLLETVEKİLİ YEMİN TÖRENİNDE DE SIRTLARINI DÖNMÜŞLERDİ

Geçen dönem İçişleri Bakanlığı yapan ve sık sık CHP'lilerle karşı karşıya gelen Süleyman Soylu, Cumartesi günü Meclis'te yemin ederken CHP'li bazı vekiller arkasını dönmüştü.

"CHP'LİLERİ ŞEHİT CENAZELERİNE ALMAYIN"

CHP'lilerin eyleminin sebebi olarak Soylu'nun "Valilere müsteşarım üstünden emir verdim; ' CHP İl başkanlarını bundan sonra şehit cenazelerinde protokole almayın' diye. Bu kadar kolay. Onların gideceği bir yer var. O yeri de göstereceğiz. PKK militanlarının cenazeleri var. Biz onları çok sınırlı kaldırtıyoruz. Onlara bir kişilik yer ayıracağız. Sandıkta birlikte iseler cenazede de olacaklar" sözlerinin sebep olduğu düşünüldü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal