Süleyman Soylu Leyla'nın Ölümüne Dair Detayları Anlattı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı’da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan minik Leyla için ilk açıklama geldi. Soylu, Leyla'nın ölümüne dair tüm süreci anlattı.

02.07.2018-20:42 - (Son Güncelleme: 02.07.2018-21:05)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, minik Leyla’nın birçok kez aranan yerde bulunduğunu ifade etti. Acılı aileye ve Türkiye’ye baş sağlığı dileyen Bakan Soylu, ‘’Olayın bütün boyutunu arkadaşlarımız takip ediyorlar. Çok ufak bir darp gözüküyor. Otopsi soncunda belli olacak. Şu ana kadar bulabilmeyi ümit ediyorduk. Çocuğun hayatı bizim için önemliydi. Çocuğun gözden çıkarırlar. diye endişemiz vardı’’ diye konuştu.

"İLK BELİRLEMELERE GÖRE TECAVÜZ YOK"

Bakan Süleyman Soylu sürece dair ‘’İlk belirlemelerde sanki 4-5 gündür orada duruyormuş gibi bir izlenim var. Ama bunların hepsi otopsinin sonucuna göre kesin belirlenmesi gereken süreçler. İlk belirlemelere göre bir tecavüz yok, Allah muhafaza. Sanki sonradan oraya getirilmiş gibi bir izlenim söz konusu ama bunların hepsi değerlendirilmeye ve otopsinin sonucuna muhtaç ilk belirlemeler bunlar’’ diye konuştu.

"BİZ ASLINDA ŞU ANA KADAR BULABİLMEYİ ÜMİT EDİYORDUK"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, minik Leyla’yı bulacakları konusunda umutlu olduklarını belirtti ve ‘’Şöyle bir problemimiz var, tabi çocuk olunca; çocuğun hayatı bizim için ehemmiyetliydi. Yani böyle bir şey bulunur ve çocuğu gözden çıkarırlar diye bir endişemiz ve korkumuz söz konusuydu. Ama planlarımız bugün ve yarındı. Bugün böyle bir durumla karşı karşıya kaldık’’ diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal