Süleyman Soylu: Terör Örgütünün Kaçacak Yeri Kalmadı

Şırnak'ta askerlerle bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Ekim'den itibaren terör örgütü PKK'ya yönelik sonbahar-kış operasyonlarına başladıklarını belirterek "Köşeye sıkıştılar, kaçacak yerleri kalmadı" dedi.

08.10.2020-12:33 - (Son Güncelleme: 08.10.2020-12:10) Süleyman Soylu: Terör Örgütünün Kaçacak Yeri Kalmadı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şırnak'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çakırsöğüt Jandarma Tugay Komutanlığı'da askerlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Askerlere hitaben konuşan Süleyman Soylu, terör örgütlerine yönelik operasyonlara değinerek sonbahar-kış operasyonlarının 1 Ekim'den itibaren başladığını, bu kapsamda 7 bin 400'ün üzerinde operasyon planlandığını kaydetti.

"KÖŞEYE SIKIŞTILAR, MECALLERİ KALMADI"

Terör örgütünün köşeye sıkıştığını dile getiren Soylu, "Terör örgütünü boks ringi gibi düşünün. Vurdukça vuruyoruz, köşeye sıkıştılar. Mecalleri, kaçacak yerleri kalmadı. Siz de şahitsiniz" dedi.

"BU TOPYEKÜN BİR MÜCADELE"

Yaklaşık 15 gün önce sözde Botan saha sorumlusu, 3 gün önce de Diyarbakır Lice'de özel güç sorumlusunun müstahakını bulduğunu ifade eden Soylu, "Herkes büyük bir inanç içerisinde mücadelesini sürdürüyor. Bu topyekun bir mücadeledir. Böyle olduğu için terör örgütü sökülmektedir." diye konuştu.

"TELSİZLE KONUŞMAKTAN KORKUYORLAR"

Terör örgütüne katılımın bu yıl 42 olduğuna vurgu yapan Soylu, terör örgütünün kendi arasında irtibat kuramadığına dikkat çekerek "Aynı zamanda terör örgütü kendi arasında irtibat kuramıyor. Telsiz ile konuşmaktan korkuyor. Telsiz konuşmaları sayısı terör örgütü tarihinin en düşük sayısında. Bütün bunlar doğru bir strateji izlediğimizi, doğru bir anlayış ortaya koyduğumuzu, doğru bir süreç yönettiğimizi ve Allah’ın izni ile inşallah sonucu en yakın zamanda alacağımızı göstermektedir." ifadelerini kullandı.

"GİRMEDİK MAĞARA BIRAKMAMALIYIZ"

Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Soylu, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu millete 40 yıldır azap çektiriyorlar. 40 yıldır bu milleti öldürmek, parçalamak, zayıflatmak ve istikrarsızlaştırmak için her şeyi yapıyorlar terör örgütü üzerinden. Para veriyorlar, mühimmat veriyorlar. Ayak basmadık yer, girmedik mağara bırakmamalıyız. Gayret ve mücadele bizden tevfik Allah'tandır."

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal